Първоначално публикувано от mian4o
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
въпрос за копчетата на ел.стъклата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщениеОбещаните снимки.
1. Това е панела с копчетата който след махане на гумичката в дръжката и развиването на двете видички излиза.
2. С кръстата отверка развивате 4 бр. видички и сваляте капачето.
3. Внимателно изваждате цялата платка.
4. Внимавайте да не загубите голямата пружина за копчето което заключва отварянето на задните стъкла.
5. Проблемното копче е за заден ляв прозорец.
6. Внимателно отваряте зъбчетата 4 бр. и отделяте бутона с основата му от долната част.
7. Пред вас е платката на бутона. С поялник на две или три места има калай който отстранявате. С малки клещи изправяте много финните пластини под калая.
8. Изваждате платката и пред вас са двата механизма на копчето. Виждате текстолитовите пластинки. Трябва да са еднакви. При мен едната е счупена. За целта използвах парче от платка около 0,5 мм дебелина /от на малкия една радиоуправляема кола която се предаде/ и внимателно си изрязвате нова пластинка. Напасвайте я точно да влиза в каналчетата в смисъл да не затяга, а да е свободна.
9. Поставете старата здрава пластина и новата на местата им и по обратен ред сложете малката платка. С леко притискане сложете калай на местата където е имало.
10. Обратно сглобете бутона с основата и долната част. Зъбчетата трябва да щракнат. При мен ги махнах /изпилих/ и затова е привързано с капронов конец и КАПЧИЦА за да не се развърже конеца но в същото време да е стегнат.
11. На последните снимки е бутон с направени пъпки за движение напред и назад с помоща на ПОКСИПОЛ и финна пиличка.
Имате работещи копчета.
Дано съм бил полезен.
Поздрави
Браво колега,
ето това е една изчерпателна информация с добре документиран снимков материал.
Със сигурност ще има възползва ли се колеги.
Браво отново.
Comment
-
Благодаря колега! Обеща снимки и ги направи, за разлика от други, които са само по обещаниятаАко в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Моите копчета съм ги опасал всичките със по една миша опашка от най тънките.Да не е много голяма-достатъчно е да може да се закопчее.И не се стяга на макс,а да може да си работи копчето.Стана година и половина съм така без ядове.Като нови щракат.Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
Comment